Arrosto Wagyu La Cigolina da 1 Kg

49,00 €
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5/ 5
Tasse incluse

TAGLIO: Il taglio utilizzato per la preparazione dell’arrosto è il reale, proveniente dal quarto anteriore del bovino.

COTTURA: Rosolare la carne per sigillarla e isolarne i succhi, poi infornare tra i 130°C e i 160°C. E’ ben cotto quando la temperatura al cuore è di 65°C-68°C, è mediamente cotto tra i 58°C e i 60°C ed è considerato al sangue dai 52°C ai 55°C.

La carne di "La Cigolina" viene frollata per almeno 40 giorni e viene consegnata sottovuoto rispettando rigorosamente la catena del freddo.

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Breeding: La Cigolina has developed a breeding program for selected cattle (WAGYU F1, F2, and FULLBLOOD), raised on their own farm. The feed plan is carefully designed and controlled, including raw materials such as corn, soy, barley, and wheat, to evenly distribute fat within the muscle, ensuring perfect marbling in the meat.

High-Quality Meat: Wagyu meat contains few saturated fats and many polyunsaturated fats, making it a good option even for those who typically avoid eating meat. Thanks to its characteristics, despite its appearance being quite different from regular beef, it does not contribute to increasing cholesterol levels.